Παγκύπριο Σύνεδριο "Thalassaemia2020"

"Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος σας ενημερώνει πως, λόγω της έξαρσης που παρουσιάστηκε τις τελευταίες μέρες στον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού και των των επιπρόσθετων περιοριστικών μέτρων που τίθενται εν ισχύ στην επαρχία Λάρνακας από τις 24 Σεπτεμβρίου 2020, η φυσική παρουσία κοινού στο προγραμματισμένο συνέδριο "Θαλασσαιμία 2020" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, δεν θα είναι δυνατή.

Θα θέλαμε να απολογηθούμε για την αλλαγή στο σχεδιασμό και να σας ενημερώσουμε ότι οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδίδονται ζωντανά από την ιστοσελίδα του συνεδρίου (https://thalassaemia2020.cy/) και το κανάλι μας στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCNnlye2p9IVbTnyaBxtgzaw). 

Ερωτήσεις προς τους ομιλητές θα μπορούν να γίνονται με γραπτό μήνυμα ή τηλεφωνικά στον αριθμό 97602750 την ώρα της ομιλίας και στον χρόνο της συζήτησης που θα ακολουθεί κάθε ομιλία όπως είναι σημειωμένα στο πρόγραμμα: https://thalassaemia2020.cy/#lgx-schedule.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι το υλικό που έχει ετοιμαστεί για σας και τη συμμετοχή σας στο συνέδριο θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς. 

Από τον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο."