Η Point Nine στηρίζει τα προγράμματα του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ατόμων με Θαλασσαιμία.

8 Σεπτεμβρίου 2020 – H Point Nine, κορυφαίος και καινοτόμος πάροχος υπηρεσιών επεξεργασίας και κανονιστικών αναφορών, ενισχύει περαιτέρω το κοινωνικό της προφίλ και εμπλέκεται περισσότερο με την στήριξη του κοινωνικού συνόλου στο πλαίσιο των αρχών ενδυνάμωσης της κοινότητας που την χαρακτηρίζει.

«Προσπαθούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά και να υποστηρίξουμε έμπρακτα την κοινότητα γενικότερα σε μια προσπάθεια να  ενδυναμωθούν οι προοπτικές εκεί και όπου χρειάζεται και ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος είναι μια ιδανική ευκαιρία για την Point Nine για να το επιτύχει και να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής των ατόμων με Θαλασσαιμία στην Κύπρο» δηλώνει ο Ανδρέας Ρούσσος, συνεργάτης στο Point Nine.

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος, η πρώτη ένωση ασθενών / γονέων που ιδρύθηκε ποτέ στην Κύπρο, είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε από τους γονείς και φίλους των πασχόντων με Μεσογειακή Αναιμία στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τα δικαιώματά των παιδιών τους, απέναντι σε κρίσιμα ιατρικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Για πάνω από 5 δεκαετίες, ο ΠΑΣ δραστηριοποιείται συνεχώς, στοχεύοντας πάντα στην παροχή υποστήριξης και εκπαίδευσης σε άτομα με θαλασσαιμία και στηρίζοντας τα πρόγραμμα πρόληψης και αιμοδοσίας στην Κύπρο.

«Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος εργάζεται συνεχώς για να υποστηρίξει την ομαλή μετάβαση σε αυτή τη νέα εποχή του συστήματος υγείας στην Κύπρο και ταυτόχρονα να συνεχίσει τα προγράμματα που προσφέρονται στα άτομα με θαλασσαιμία. Η υποστήριξη της Point Nine έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, ενισχύοντας την ικανότητα του ΠΑΣ να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που αναδεικνύονται, ειδικά μέσω της πανδημίας », λέει ο Μίλτος Μιλτιάδους, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣ.


About Point Nine

Point Nine είναι μια κορυφαία ομάδα ειδικών  στη βιομηχανία που ειδικεύεται στην επεξεργασία και την υποβολή εκθέσεων βασει των κανονισμών λειτουργίας .

Η Point Nine είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία παροχής ρυθμιστικών αναφορών που εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών αναφοράς συναλλαγών σε νομικά πρόσωπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιδρυμενη απο το 2002, η Point Nine συνεργάζεται με χρηματοοικονομικές εταιρείες και των δυο πλευρων (αγοραστών και πωλητών), εταιρείες παροχής υπηρεσιών και επιχειρήσεις για να τις βοηθήσει να διασφαλίσουν υψηλής ποιότητας και ακριβείς αναφορές ουτως ωστε να οχυρωθεί η συμμόρφωση τους  κανονισμους EMIR, MiFIR και SFTR εντός της ΕΕ, με το  ASIC στην Αυστραλία , MAS στη Σιγκαπούρη και FinfraG στην Ελβετία.

Περισσότερα για την Point Nine : www.p9dt.com

Περισσότερα για τον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο: http://www.thalassaemia.cy/